Брифінг

Брифінг

Перегляди: 1575

21 листопада 2019 року у Сумському державному педагогічному університеті імені А.С. Макаренка відбувся брифінг «НОРМАТИВНО-ПРАВОВЕ ТА ІНСТИТУЦІЙНО-ОРГАНІЗАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ НАВЧАННЯ ТА ПЕРЕБУВАННЯ ІНОЗЕМЦІВ ТА ОСІБ БЕЗ ГРОМАДЯНСТВА НА ТЕРИТОРІЇ УКРАЇНИ» за участі Управління державної міграційної служби України, Управління Служби безпеки України, Головного управління національної поліції та Управління патрульної поліції в Сумській області.

Брифінг відкрила перший проректор університету,  професор Пшенична Любов Василівна, яка розповіла учасникам про рейтинг університету як показник якості освітніх послуг у міжнародному вимірі. З доповідями виступили Овруцький Олександр Олександрович, заступник начальника Управління державної міграційної служби України в Сумській області, Шуваєва Євгенія Олександрівна, начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства УДМС України в Сумській області, Дєнєжніков Сергій Сергійович, начальник відділу міжнародних зв’язків, Сологуб Олег Олександрович – старший інспектор прес-служби Управління патрульної поліції в Сумській області, капітан поліції, Тлеукабулов Атабек – студент ІІ курсу Навчально-наукового інституту історії та філософії СумДПУ імені А.С. Макаренка.

По закінченню брифінгу учасник провели кейс-стаді на тему «Міграційне право в країнах Східної Європи та Передньої Азії».

З повагою,

С. Дєнєжніков