Чергове засідання-тренінг «English Teacher’s Movie Сlub»

Чергове засідання-тренінг «English Teacher’s Movie Сlub»

Перегляди: 394

4-го листопада на кафедрі германської філології факультету іноземної та слов’янської філології Міжуніверситетська науково-дослідна лабораторія сучасних технологій навчання іноземних мов і культур (керівник – доцент Г. І. Подосиннікова) та Студентська наукова лабораторія методики навчання іноземних мов і культур дистанційно провели чергове засідання-тренінг «English Teacher’s Movie Сlub» для всіх студентів факультету.

Цього разу матеріалом для розроблення тренінгу член лабораторії Холодна М. М., студентка 361 групи, обрала анімаційний кінофільм “Inside Out”, який висвітлює проблему почуттів та емоцій. Кіноклуб допоміг студентам поглибити їх знання з теми «Feelings and emotions», а також сприяв засвоєнню нової лексики, розвитку умінь говоріння та аудіювання і ще більш мотивував студентів до вивчення англійської мови. Вдало відібрані для заходу епізоди фільму та розроблені завдання надали майбутнім учителям можливість побачити, як застосовуються на практиці новітні технології формування лінгвосоціокультурної компетентності.

Учасники заходу мали змогу подискутувати, висловити свої враження, дати власні інтерпретації деяким вчинкам головних героїв, а також активно попрацювати організаторами заходу. Методичний тренінг викликав неабиякий професійний і особистий інтерес у студентів.

Дякуємо Студентській науковій лабораторії методики навчання мов і культур, організаторам, а також усім учасникам за можливість віртуально відвідати цікавий та професійно-підготовлений, змістовний захід!