Дистанційні збори кураторів академічних груп НН ІПП

Перегляди: 336

У рамках дії карантинних заходів для запобігання поширення коронавірусу COVID-19 навчально-науковий інститут педагогіки і психології продовжує здійснювати свою діяльність дистанційно.

Тому 14 квітня 2021 року в нашому Інституті відбулися планові збори кураторів академічних груп на платформі для відео-конференцій Zoom.

Під час зустрічі представників директорату ІПП з наставниками студентських колективів обговорювалися питання щодо особливостей дистанційного навчання, своєчасним заповненням навчальної документації, контролю за успішністю студентів і станом їхнього здоров’я в умовах карантину, необхідності комунікації між кураторами і студентськими колективами, здійснення виховної роботи і проведення кураторських годин та зустрічей в онлайн-режимі. Також було наголошено і на питанні активізації самих студентів у навчальній і позанавчальній діяльності, їхньої участі у різноманітних онлайн-заходах, які щотижня проводять для них ректорат Педагогічного, директорат і студентське самоврядування НН ІПП.