Кубок ректора з футзалу

Перегляди: 571

18 лютого у спортивному комплексі НН Інституту фізичної культури розіграли кубок «Кубок ректора Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка з футзалу» серед юнаків U-17 і молодше.

Цьогорічний турнір був присвячений 40-річчу НН Інституту фізичної культури.

Цього року участь у турнірі взяли шість комнад з Недригайліва, Миколаївки, Ромен,  Бурині, Сумського району та Сум.

Спочатку команди грали у групах.

У групі А перше місце посіли футболісти роменської ДЮСШ-Альянс ім. Гречаного, друге – ДЮСШ з Недрігайліва, третє – Миколаївської ДЮСШ імені Масалітіна.

У групі Б команди розташувались у такій послідовності: КДЮСШ «Суми» (перше місце), ДЮСШ Степанівської селищної ради (друге) і команда Буринської школи №1 імені Кравченка.

У матчі за 5-6-те місця команда з Бурині перемогла Миколаївців з рахунком 8:0. «Бронзовий» поєдинок між командами з Недригайлова та ДЮСШ Степанівської селищної ради завершився перемогою останніх з рахунком 5:0. «Золотий» матч між сумчанами та роменчанами завершився перемогою з рахунком 2:1 команди ДЮСШ-Альянс ім. Гречаного.

Кращим воротарем турніру визнаний Ілля Шпаченко (ДЮСШ-Альянс ім.Гречаного), захисником – Богдан Зінченко (ДЮСШ Степанівської СР), нападником – Ярослав Сметаненко (КДЮСШ «Суми»), кращим гравцем – Денис Голуб (ДЮСШ-Альянс ім.Гречаного).