Лекція волонтера Корпусу Миру США для студентів 1-2 курсів спеціальності «Туризм»

Перегляди: 1599

7 жовтня 2019 року в рамках навчальної дисципліни «Англійська мова» (викладач – к.п.н., доцент Чикалова М. М.) відбулася зустріч волонтера Корпусу миру США в Україні Лоренса Кана (Lawrence Kahn) та студентів 1 й 2 курсів спеціальності «Туризм».

Заняття пройшло у вигляді лекції-презентації на тему «Індустрія гостинності. Види спорту, їх роль та застосування у готельному бізнесі».

Американський фахівець розкрив студентам специфіку залучення гостей готельних комплексів до занять спортом, проаналізував професійні навички та вміння фахівців сфери індустрії гостинності, ознайомив зі структурою готельного бізнесу тощо.

У свою чергу студенти виступили з презентаціями-повідомленнями про різні види туризму (екотуризм, екстремальний, зелений тощо); поспілкувалися на теми, які є актуальними на сьогодні; цікавилися проблемами розвитку туризму в таких країнах, як США, Сінгапур, Китай, Філіпіни та ін., думкою американського викладача з приводу розвитку зеленого туризму в Сумському регіоні тощо.    

Співпраця з представниками Корпусу Миру є неоціненним вкладом у вдосконалення іншомовної підготовки студентів немовних спеціальностей, зокрема спеціальності «Туризм».