Майстер клас для вчителів англійської мови міста

Перегляди: 1369

31 жовтня 2019 року на базі Ресурсного центру професійного розвитку вчителів англійської мови факультету іноземної та слов’янської філології Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка (координатор Голубкова Н. Л., заступник декана факультету іноземної та слов’янської філології) було організовано та проведено майстер клас для вчителів англійської мови міста «Створення візуальних ресурсів» («Creating Visual Resources») за ініціативою волонтера Корпусу миру США в Україні Лоренса Кана (Lawrence Kahn).

Із вітальними словами до учасників майстер класу звернувся декан факультету іноземної та слов’янської філології, кандидат філологічних наук, доцент Коваленко А.М., який наголосив, що участь учителів міста в методичних семінарах є потужним механізмом стимулювання активної творчої праці та однією з умов для професійного росту педагога.

Координатор ресурсного центру професійного розвитку вчителів англійської мови, заступник декана Голубкова Н. Л. зазначила, що подібні заходи дають можливості ознайомитися з сучасними методиками та тенденціями викладання іноземних мов, які сприяють оптимізації освітнього процесу у школі.

Лоренс Кан, який працює на кафедрі практики англійської мови СумДПУ, поділився з усіма присутніми досвідом і технологіями створення візуальних ресурсів, що можуть вміщати необхідну інформацію та відіграти важливу роль у контексті організації та проведенні продуктивних занять у школі. Волонтер Корпусу Миру США представив конструктивну змістовну презентації щодо ефективного використання новітніх технологій для створення цікавих для учнів вправ з англійської мови завдяки яким змінюється роль, спосіб, швидкість та ефективність використання інформації в процесі навчання.

Учасники майстер класу висловили вдячність Корпусу Миру США в Україні, волонтеру Лоренсу Кану та Ресурсному центру професійного розвитку вчителів англійської мови СумДПУ за проведення методичного семінару-практикуму, а також висловили бажання брати і надалі участь у таких заходах.