Навчальна екскурсія до Територіального центру соціального обслуговування «Берегиня»

Перегляди: 1159

10 жовтня 2019 року студенти І-ІІ курсів за напрямами підготовки «Соціальна робота» і «Соціальне забезпечення» відвідали Територіальний центр соціального обслуговування «Берегиня». Навчальна екскурсія відбулася в рамках вивчення навчальних дисциплін «Вступ до спеціальності та деонтологія» (викладач Знобєй О.В.) і «Теорія і практика волонтерського руху в Україні» (к.п.н, ст. викладач Клочко О.О.). Метою заняття було ознайомлення майбутніх фахівців соціальної сфери із практичним досвідом надання адресної соціальної допомоги літнім людям та особам з інвалідністю.

Зі студентами і викладачами зустрілася заступниця директора Центру – АНДРІЙЧУК Ольга Григорівна, яка детально розповіла відвідувачам про комплекс соціальних послуг, що надають фахівці закладу своїм клієнтам, а також про успішне функціонування соціальних проектів «Університет третього віку», «Соціальне таксі», «Школа відповідального батьківства» тощо. 

Наприкінці зустрічі були намічені та обговорені основні шляхи подальшої співпраці кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності з Територіальним центром соціального обслуговування «Берегиня».