Онлайн-зустріч Stud_stream студентів-магістрантів та старшокласників

Перегляди: 416

9 січня за ініціативою Семеног О. М. відбулася цікава та важлива онлайн-зустріч "Stud_stream" студентів-магістрантів 252 групи та викладачів кафедри української мови та літератури СумДПУ ім. А. С. Макаренка з абітурієнтами.

Магістранти залюбки поділилися досвідом та секретами студенського життя.

⚡Ірина Горбатенко («Освітній процес: від першої сесії до диплома») розповіла абітурієнтам про особливості навчання, педагогічну практику, склад кафедри, освітньо-професійні програми, лабораторії та ґранти кафедри української мови та літератури, зауважила, що систематично здійснюється контроль курсових та дипломних робіт відповідно до вимог академічної доброчесності.

⚡Вероніка Замошнікова та Анастасія Воронова ("Студентське самоврядування: від А до Я") відкрили завісу насиченого життя студентського самоврядування, розповіли про різноманітні заходи та зустрічі, організації свят та концертів, поділилися приємними спогадами про зустрічі з першокурсниками.

⚡ Альона Закоморна ("Філолог — обличчя країни") розповіла про перспективи майбутньої професії, зазначила, що наші випускники можуть працювати не лише учителями української мови та літератури, а й редакторами, журналістами, копірайтерами, діловодами, навіть піар-менеджерами.

⚡Леоненко Яна Вікторівна, начальник Центру професійно-кар'єрної орієнтації та вступу на навчання ("Вступ 2021: актуальні питання") розповіла про особливості складання та терміни пробного та основного ЗНО, розрахунок середнього балу для вступу, нововведення на сайті університету - калькулятор ЗНО та підготовчі курси.

Дякуємо, шановні одинадцятикласники, вчителі-словесники, викладачі, за те, що доєдналися до нашої онлайн-зустрічі!

Замітку підготували студентки 252 групи Горбатенко Ірина та Некрасова Аліна