Пілотний телекомунікаційний проєкт

Перегляди: 918

29 листопада 2019 року магістранти спеціальності 014 Середня освіта. Українська мова і література у межах лекцій з курсів «Культура наукової мови» та «Методика викладання української мови у ЗВО» взяли участь у пілотному телекомунікаційному проЄкті для учнів 2-х класів нової української школи. Тема «Мовний двобій».

Учасники: 2-В клас (Шосткинська спеціалізована школа І ступеня № 13) і 2-Б клас з Івано- Франківщини (Рожнівський ліцей "Гуцульщина" ім. Федора Погребенника).

Розповідають магістранти:

Змагання проводилися у вигляді цікавих мовних конкурсів із використанням наочних засобів. Учні у неформальній атмосфері спілкувалися з однолітками, обмінювалися досвідом та активно взаємодіяли один з одним. Діти відзначилися вмінням швидко підбирати відповіді на завдання та креативно мислити. У класах панувала невимушена, дружня атмосфера, учні мали повну свободу мислення та дій. Студентів та викладачів вразили різні форми використання однотипної наочності та різнорівневі завдання. Отриманий досвід був дуже корисним для магістрантів та в подальшому буде використаний для наукової та педагогічної діяльності.