Планове засідання ректорату

Планове засідання ректорату

Перегляди: 501

На черговому засіданні ректорату Університету під головуванням ректора, професора Юрія Лянного, керівники навчальних структурних підрозділів доповідали про проведену профорієнтаційну та рекламно-інформаційну роботу та окреслили її перспективні напрямки.

Керівники презентували звіти про проведення Днів відкритих дверей, висвітлення актуальної інформації про Університет, освітні програми, нюанси вступної кампанії поточного року у засобах масової інформації, мережі Інтернет, офіційному сайті Університету. Адже на сьогодні в умовах пандемії вкрай важливо, що б абітурієнт зміг отримати вичерпну інформацію про заклад вищої освіти з офіційних джерел дистанційно.

До обговорення виступів директорів навчально-наукових інститутів, деканів факультетів долучилась начальник Центру професійно-кар’єрної орієнтації та вступу на навчання Яна Леоненко, яка ознайомлювала абітурієнтів з особливостями вступної кампанії, навчання в університеті, перспективами працевлаштування випускників на усіх без винятку «Днях відкритих дверей».

Далі проректор з науково-педагогічної (наукової) роботи професор Ольга Кудріна доповіла про роботу наукових шкіл навчально-наукового інституту історії, права та міжнародних відносин, представила їх керівників.

Керівник наукової школи з проблем історії та методики викладання суспільно-політичних дисциплін у загальноосвітній та вищій школі професор Олег Михайличенко представив ректорату основні здобутки наукової школи та перспективні напрямки її діяльності.

Після обговорення та прийняття відповідних рішень, було розглянуто поточні питання діяльності Університету, заслухано проректорів та керівників структурних підрозділів про проведену роботу, окреслено завдання на наступний робочий тиждень.