Презентація посібника "Академічна доброчесність на варті якісної освіти: відверта розмова про чесне навчання"

Перегляди: 594

11 січня під керівництвом професора, завідувача кафедри української мови та літератури СумДПУ ім. А. С. Макаренка, О. М. Сереног відбулося засідання студентського гуртка з академічної культури, на якому було презентовано сучасний та надзвичайно цікавий посібник Т. Фінікова, А. Артюхова, Т. Гужви "АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ НА ВАРТІ ЯКІСНОЇ ОСВІТИ: ВІДВЕРТА РОЗМОВА ПРО ЧЕСНЕ НАВЧАННЯ".

Здавалося, обговоренню та захопленню не буде кінця, адже посібник вражає структурованим, логічним та ілюстративним матеріалом. Автори подають покликання на додаток, який допоможе більш глибоко осягнути проблематику книги інструментами доповненої реальності.

У наш час академічна доброчесність — це запорука успішного майбутнього всієї країни. Адже створюючи той, чи інший продукт, ми беремо на себе відповідальність. Особливо актуально натепер стоїть питання дотримання норм академічної доброчесності в освітньому процесі. Саме цей посібник допоможе у легкому, зручному форматі осягнути ціннісну та нормативну складову, форми та методи впровадження академічної доброчесності.

Дякуємо авторам за можливість дізнаватися про новинки освітньо-наукового простору та дуже хочемо онлайн-зустріч.

Замітку підготувала студентка 252 групи Некрасова Аліна.