Разом заради миру: повага, безпека та гідність для всіх

Перегляди: 1570

Сьогодні, 20 вересня, долучаючись до Міжнародного дня миру, який проходить кожного року 21 вересня, практичний психолог Руденко Вікторія Германівна та соціальний педагог Маркевич Дарина Олександрівна провели освітню та інформаційну акцію для групи студентів 1 курсу для залучення уваги в підтримці цього дня та спонуканню окремих людей чи груп до осмислення проблем миру, обміну інформації та практичним досвідом для його досягнення!

 На зустрічі студенти жваво долучились до обговорення даної теми та були згодні, що у сучасному світі мир – це найбільша цінність та мрія. Адже нестабільність, страх та насилля  - не просто лякають та знищують, а й не дають можливості розвиватися країнам, державам, народам…

Психологічна служба бажає усім мирного неба, оскільки воно відкриває перед людством перспективи, не зводячи їх до боротьби за виживання! Бажає нових відкриттів, які зупинять біди, хвороби і катаклізми! Бажає творити добро у кожній сфері діяльності, адже це наша країна, наша земля – нам з вами тут жити!