Студентів та викладачів навчально-наукового інституту культури і мистецтв вітаємо з перемогою!

Перегляди: 884

Незважаючи на карантин, який й досі триває у світі, студенти навчально-наукового інституту культури і мистецтв активно беруть участь у міжнародних фестивалях і конкурсах.

Вітаємо переможців Онучко Анастасію (клас викл. к.п.н., доц. Бірюкова Л.А.) та Сорокіна Петра (клас викл. Ященко О.В.) з Високою оцінкою виконавської майстерностї та бажаємо подальших творчих успіхів!!!

Онучко Анастасія –магістрантка навчально-наукового інституту культури і мистецтв та активний учасник вокальних конкурсів: II-го  Міжнародного конкурсу «Пам’яті Мусліма Магомаєва» у м.Трускавець, концертний виступ якої газета «Телеком» оцінила як «чарівність та красу України», та Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Країна має талант». 4 квітня 2020 року у м.Чернігові відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Я Супер-Зірка», де Анастасія стала лауреатом І ступеня з Академічного вокалу та здобула Гран-Прі з Естрадного вокалу.

А 25 квітня 2020 року у м.Києві відбувся І Міжнародний фестиваль-конкурс мистецтв, де наші студенти знову показали найвищі результати у двох номінаціях. Петро Сорокін отримав дипломи лауреата І та ІІ ступенів в номінації «Духові та ударні інструменти (труба та саксофон)», а Анастасія Онучко – дипломи лауреата І ступеня в номінаціях «Академічний вокал» та «Естрадний вокал».

Пишаємося нашими студентами та вітаємо з перемогою!