Участь викладачів ФІСФ в проведенні відбірково-тренувальних зборів

Перегляди: 1122

Із 3 по 7 лютого 2020 року на запрошення адміністрації Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти провідні викладачі факультету іноземної та слов’янської філології СумДПУ імені А.С. Макаренка (Голубкова Н.Л., Солощенко В.М., Шевченко О.О., Боряк Н.О., Божко І.С. та Кінжигулова Н.В.) долучилися до проведення занять з англійської, німецької та французької мов під час відбірково-тренувальних зборів, у яких взяли участь учні 9 – 11 класів, які вибороли дипломи І та ІІ ступеня III (обласного) етапу олімпіади з іноземних мов.

Упродовж тижня юні знавці іноземних мов активно та плідно працювали, виконуючи завдання, метою яких є розвиток і подальше удосконалення вмінь аудіювання та читання на основі автентичних текстів. Особлива увага була приділена вимогам до власного усного монологічного та діалогічного висловлювання.

Були розглянуті жанрово-стилістичні особливості та елементи зв’язності тексту письмового повідомлення та обговорені стратегії, композиція та етапи написання твору англійською мовою, а також деякі труднощі, із якими стикаються учні під час виконання завдань на олімпіадах.

На думку викладачів та учнів, це був тиждень творчої, конструктивної роботи, який приніс позитивні враження та надихнув на нові високі досягнення.