В СумДПУ імені А. С. Макаренка розпочали роботу підготовчі курси для вступників

Перегляди: 1323

Якісна підготовка є запорукою успішного складання зовнішнього незалежного оцінювання та вступу до закладів вищої освіти.

У Сумському державному педагогічному університеті імені А. С. Макаренка дбають про тих, хто бажає приєднатися до його великої дружної родини. Саме тому з 8 жовтня 2019 року чимало молодих людей як з м. Суми, так і з різних куточків Сумщини почали навчатися на підготовчих курсах при СумДПУ.

Відвідуючи їх, юнаки та дівчата мають можливість систематизувати й поглибити свої знання з усіх конкурсних предметів, одержати додаткову інформацію за обраними дисциплінами, якісно підготуватись до складання іспитів чи ЗНО та подальшого вступу й навчання в університеті. Ми прагнемо створити для слухачів підготовчих курсів дійсно комфортну атмосферу та адаптувати їх до майбутнього навчання в закладах вищої освіти. Тому різноманітні святкові заходи також є невід’ємною частиною навчального процесу.

Заняття на курсах проводять висококваліфіковані викладачі провідних кафедр університету. Особливість курсів саме нашого закладу вищої освіти полягає в тому, що всі викладачі мають педагогічну освіту, володіють новітніми методиками викладання дисциплін та мають реальний досвід підготовки відповідно до чинних програм і вимог ЗНО.

Підготовка абітурієнтів ведеться у формі вечірніх курсів та курсів вихідного дня (щосуботи), що дуже зручно.

Щоб стати слухачем курсів, необхідно подати заяву, перейшовши за посиланням Реєстрація на підготовчі курси до ЗНО або звернувшись безпосередньо до Центру професійно-кар’єрної орієнтації та вступу на навчання (каб. 150 (корпус факультету іноземної та слов’янської філології, 1-й поверх); тел.: (0542) 68-59-45, (0542) 68-59-15.