Вітаємо першокурсників! У СумДПУ відбулася Посвята в студенти

Перегляди: 2517

Новий навчальний рік в Сумському державному педагогічному університеті імені А. С. Макаренка розпочався 1 вересня з урочистостей біля центрального корпусу нашого закладу.

Учасниками святкового заходу були першокурсники та їхні батьки, представники адміністрації СумДПУ, директори, декани інститутів та факультетів, та багато інших. Серед почесних гостей — народний депутат Верховної Ради України – наш випускник Ананченко Михайло Олегович, депутат Сумської обласної ради – Кисіль Андрій Юрійович, голова наглядової ради університету та заступник міського голови – Мотречко Віра Володимирівна, секретар Сумської Єпархії української православної церкви – Георгій Тарабан.

Відділ соціальної та культурно-масової роботи університету організував урочисту програму заходу, організація студентського самоврядування підготувала для першокурсників «неофіційну» розважальну програму Посвяти у студенти. Святкування традиційно закінчилось яскравим вогняним шоу та дискотекою. 

2 вересня стартував новий навчальний рік в СумДПУ імені А.С. Макаренка. Урочистості вже відбулися, тож студенти, добре відпочивши,  по-справжньому поринули в навчальний процес.  А для когось цей день став першим днем у якості студента нашого університету. Саме для них, першокурсників всіх факультетів та інститутів, була проведена перша лекція адміністрацією університету та фахівцями відділу соціальної та культурно-масової роботи, у якій було висвітлено всі напрямки позанавчальної роботи.