Вітаємо з перемогою!

Вітаємо з перемогою!

Перегляди: 1029

Зняти відео та перемогти у конкурсі від Francophonie en Ukraine ? Легко!

З чим і вітаємо Івана Гриба, студента французького відділення факультету іноземної та слов’янської філології. За умовами конкурсу слід було приготувати та озвучити невелике відео на тему толерантності та різноманітності, з чим Іван чудово справився та отримав подарунок від посольства Франції – поїздку до цієї прекрасної країни. «Я дуже радий, що здобув перемогу. Говорять, що вивчаючи іноземну мову, ми відкриваємо для себе нові можливості, вигравши, я в цьому переконався. Я дуже вдячний викладачам моєї кафедри за те, що подарували мені пакет знань, котрий допоміг мені здобути перемогу. Вчіть іноземну мову, і у вас теж все буде круто, а якщо не знаєте, яку обрати, то обирайте не вагаючись найромантичнішу та найкрасивішу, а саме французьку. Vive la France !!!», ‒ прокоментував переможець.

Франкофонія (або ж Міжнародна організація Франкофонії) – співдружність держав, у яких говорять французькою мовою та поділяють такі цінності, як демократія і права людини. Україна є країною-спостерігачем у Франкофонії.

Щорічно 20 березня відзначають День Франкофонії, утім, французька весна починається ще у лютому, а закінчується аж у квітні. З цієї нагоди амбасади країн Франкофонії проводять численні конкурси, які покликані популяризувати французьку мову, толерантність та різноманіття. Цьогоріч Міжнародна організація Франкофонії святкує 50 років. Запрошуємо Вас приєднатися до цього свята. Пам’ятайте: у того, хто вивчає французьку мову, французька весна не закінчується ніколи.