Зустріч із роботодавцем на ФІСФ СумДПУ імені А.С. Макаренка

Перегляди: 525

На факультеті іноземної та слов'янської філології, за сприяння Центру забезпечення якості вищої освіти, відбулася зустріч здобувачів зі стейкхолдером-роботодавцем Yuliia Andriyash- керівницею лінгвістичної студії, викладачем англійської мови Linguo Studio (випускницею СумДПУ за ОПП Українська мова і література. Англійська мова).

Пані Юлія поділилася професійним досвідом, разом зі студентами поміркували над перспективами майбутнього фаху студентів-філологів, їхніми можливостями після здобуття вищої освіти. Також було приємно почути розповідь про студентські роки стейкхолдера, про всі ті можливості, якими вона скористалася і до яких закликала кожного студента.

Для здобувачів цікавим був інтерактив, проведений нашою випускницею - "Ким я бачу себе через 5 років?". Студенти мали чудову можливість побувати на уявному інтерв'ю й розповісти про те, яким же буде їхнє життя через кілька років, як же вони бачать себе в ролі вчителів і що їм допомагає бути тими педагогами, до яких прислухаються, яким довіряють і яких люблять.

Своїми враженнями поділилися:

Дуже дякуємо Юлії за інформативну, щиру та круту розповідь.

P.S. Керуйте своєю реальністю! Обирайте те, що Вам дійсно подобається! І пам'ятайте: не варто себе недооцінювати. Потрібно діяти!

Олена Ковтуненко,
студентське самоврядування ФІСФ