Зустріч ректора університету Ю. О. Лянного з т.в.о. Міністра освіти і науки України С. М. Шкарлетом

Перегляди: 741

13 листопада 2020 року ректор університету професор Ю.О. Лянной передав до Міністерства освіти і науки України ректорській звіт щодо виконання умов контракту за період 2015-2020 рр. та витяг із засідання делегатів конференції трудового колективу СумДПУ імені А.С. Макаренка про його оцінку і зустрівся з т.в.о. Міністра освіти і науки України С. М. Шкарлетом. Юрій Олегович подарував книгу про університет «Макаренківська alma mater», розповів про досягнення та перспективи розвитку університету, обговорили формулу щодо фінансування педагогічних університетів у новому 2021 році та ін.

У зв’язку із закінченням контракту ректора, Ю.О. Лянной звернувся до т.в.о. Міністра освіти і науки України із письмовою заявою щодо призначення його виконуючим обов’язки ректора СумДПУ імені А.С. Макаренка на період проведення конкурсу та обрання ректора відповідно до існуючого законодавства. 

Т.в.о. Міністра освіти і науки України С. М. Шкарлет, підписавши заяву, погодив призначення Ю.О. Лянного виконуючим обов’язки ректора СумДПУ імені А.С. Макаренка з 18.11.2020 року і на період проведення конкурсу та обрання керівника закладу вищої освіти відповідно до існуючого законодавства і побажав успіхів у діяльності університету.