Зустріч студентів з фахівцями Міського ЦСССДМ

Перегляди: 777

21-22 лютого 2020 року в рамках вивчення дисципліни «Інституційне забезпечення соціальної роботи і соціальної допомоги» відбулася зустріч студентів спеціальностей 231 Соціальна робота, 232 Соціальна допомога (ОР Бакалавр) з фахівцями Міського ЦСССДМ.

Під час зустрічі студенти дізналися про структуру та особливості роботи Міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді, який на сьогодні є одним з основних стейкхолдерів і роботодавців для випускників кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності. Також, враховуючи зацікавленість потенційних роботодавців, було обговорено вимоги до фахівців з соціальної роботи і проблеми у підготовці майбутніх соціальних працівників з врахуванням практичного досвіду, окреслені перспективні напрями підвищення якості професійної підготовки відповідних фахівців.

Сподіваємося, що плідна співпраця державних і недержавних організацій у галузі соціальної роботи та кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності дозволить здійснювати професійну підготовку майбутніх соціальних працівників на ще більш високому науково-практичному рівні.