Новини

Чергове засідання-тренінг “Future Teachers’ Movie Club”

Чергове засідання-тренінг “Future Teachers’ Movie Club”

29.10.20 року на кафедрі германської філології для всіх студентів факультету іноземної та слов’янської філології було проведено цікавий та захоплюючий захід, який сприяє засвоєнню лексичного матеріалу, навчанню говоріння та аудіювання, а також мотивації у вивченні англійської мови.

Міжуніверситетська науково-дослідна лабораторія сучасних технологій навчання іноземних мов і культур та Студентська наукова лабораторія методики навчання мов і культур (керівник лабораторій – доцент Г.І.Подосиннікова), провели чергове засідання-тренінг “Future Teachers’ Movie Club”. Таке засідання учасників передбачає перегляд та обговорення автентичних англомовних відеофільмів з методичним коментарем навчального процесу. Основна мета, яка ставиться перед проведенням та підготовкою такого заходу – вдосконалення професійно-методичної та іншомовної комунікативної компетентності майбутніх учителів англійської мови. Вищезгадане засідання-тренінг є надзвичайно актуальним заходом, особливо в епоху дистанційного навчання.

Цього разу студенти-магістранти Ковбаса Тетяна та Безбабна Дар’я (група 361) організували перегляд, опрацювання та обговорення нового американського художнього фільм “Murder on the Orient Express”. Перегляд цього детективного фільму заохочує студентів вивчати англійську мову, а також надихає переосмислення певні життєвих цінностей. Професійно-розроблений комплекс вправ надав можливість студентам нашого факультету ефективно удосконалити лексичну компетентність за темою “Crime and Punishment”. Майбутні учителі англійської мови мали змогу обговорити певні важливі аспекти, подискутувати, висловити свої враження, дати власні інтерпретації деяким вчинкам головних героїв, а також активно попрацювати із магістрантами – організаторами заходу. Висловлюємо величезну подяку Студентській науковій лабораторії методики навчання мов і культур, її членам Ковбасі Тетяні та Безбабній Дар’ї, а також усім учасникам за професійно-підготовлений, змістовний, цікавий та корисний захід.

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад