Новини

День відкритих дверей НН ІФК

У суботу 20 березня 2021 року гостинно зустрічали майбутніх абітурієнтів та їх батьків у навчально-науковому Інституті фізичної культури.

Директор НН ІФК кандидат педагогічних наук, професор Михайло Олегович Лянной привітав усіх присутніх, познайомив із особливостями і перевагами навчання в Інституті та запросив переглянути фільм про усі сфери навчального, наукового, спортивного життя ІФК, організацію виховної та культурно-масової роботи, інфраструктури тощо.

З метою роз’яснення умов вступу на навчання, особливостей пільгових категорій перед присутніми виступила начальник центру професійно-кар’єрної орієнтації та вступу на навчання Яна Вікторівна Леоненко

У дружній, позитивній атмосфері майбутні абітурієнти не лише ознайомились із умовами вступу, спеціальностями та умовами навчання, а й мали можливість продемонструвати свої знання з фізичної культури і спорту, здорового способу життя, туризму, основ логопедії тощо, прийнявши участь у вікторині з солодкими призами і подарунками від директора – книгами «Спортивній кузні Сумщини – 40».

Крім того, нинішні студенти привітали майбутніх студентів своїми вміннями, які вони вдосконалюють у стінах Інституту фізичної культури: студенти спеціальності «Туризм» вітали усіх гостей ще на парадному вході естетичним сервіруванням столів, «полосою» туристичних перешкод та цікавими квестами туристичного та готельно-ресторанного сервісу; прийоми рукопашного бою продемонстрували студенти спеціалізації «Захист України» під керівництвом заступника директора зі спортивно-масової та профорієнтаційної роботи, майстра спорту України, доцента Андрія Леоненка; своєю силою, грацію, чуттєвістю привітав присутніх акробатичний дует змішаної пари «Magic stars» під керівництвом Майстра спорту України, кандидата педагогічних наук, доцента Дмитра Балашова.

Шановні абітурієнти, навчально-науковий Інститут фізичної культури – структурний підрозділ СумДПУ імені А.С. Макаренка із 40-річною історією – чекає на вас у складі студентів та бажає яскравого студентського життя! А життя у нас цікаве – наповнене енергією, силою, творчим потенціалом та вірою у майбутнє.

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад