Новини

До Міжнародного дня людей похилого віку

Другий місяць осені почався з особливої дати.

Першого жовтня у всьому світі відзначали Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. У цей день говорили про проведені активні дії щодо захисту інтересів людей похилого віку, створення для них сприятливих умов життя, про невирішене у цій сфері.

Також цей день є своєрідним приводом для роздумів щодо взаємозв’язку поколінь. Тому протягом тижня студенти кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності – учасники волонтерського загону «Добрі справи» – у соціальній мережі Facebook провели інтерактивну акцію, спрямовану на висловлення глибокої пошани представникам старшого покоління. Вони згадали своїх рідних бабусь і дідусів, знайшли для них теплі слова і у такий неформальний спосіб висловили свою безмежну любов та повагу, вдячність за безцінні знання й слушні поради, за готовність підтримати й допомогти, за гідний приклад для наслідування.

Крім того, волонтери загону «Добрі справи» систематично приділяють багато уваги особливим потребам і проблемам літніх людей нашого регіону.

Зокрема, Бриньова Єлизавета і Кобзар Тетяна здійснюють соціальний супровід відвідувачів Сумського міського територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) «Берегиня» відділення денного перебування «Злагода», в межах якого навчають пенсіонерів користуватися мобільними, смартфонами та планшетами.

Варто також згадати про проведену волонтерами кафедри соціальну акцію «Поличка добра: можеш – поклади, потребуєш – візьми» для громадян похилого віку, які мешкають у Роменському мікрорайоні м. Суми.

Отже, пам’ятаймо й надалі про свій невідплатний борг перед ветеранами та громадянами поважного віку. Робитимемо все, щоб вони щоденно відчували повагу і турботу, мали гідний рівень життя, не втрачали суспільної активності.

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад