Новини

ІІІ етап ХХIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика відбувся в стінах педагогічного

13 грудня Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка вже традиційно приймав в своїх стінах учасників ІІІ етапу ХХIV Міжнародного конкурсу з української мови імені Петра Яцика – студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти Сумщини.

Перед початком виконання конкурсних завдань до учасників з мотиваційними словами та побажаннями зверталися перший проректор університету професор Любов Пшенична на голова журі конкурсу, завідувач кафедри української мови СумДПУ професор Олена Семеног.

Вітав учасників та відкривав конверти з конкурсними завданнями заступник директора Департаменту освіти і науки Сумської ОВА Юрій Харламов.

Долучилися до привітань і студенти університету, вихованиці вокальної студії «Меломанія» Юлія Вертій та Анастасія Рублевська, а також студентка ННІ Педагогіки та психології Оксана Романченко, які дещо зняли емоційне навантаження конкурсантів своїми творчими виступами.

Доки учасники конкурсу виконували завдання в навчальних аудиторіях, для їх супроводжуючих осіб було проведено майстер-клас з виготовлення ляльок-мотанок та різдвяних янголів із застосування арттерапевтичних технік.

СумДПУ пишається тим, що усі ці 24 роки підготовку учасників конкурсу здійснюють випускники нашого університету та висловлює щиру вдячність студентам, які навіть в неймовірно складні часи війни популяризують та підносять українську мову.

Ми доземно вклоняємося українському війську, яке дає нам можливість знаходячись лише в декількох десятках кілометрів від кордону з країною-агресором, проводити конкурс знавців своєї рідної, української мови.

Фотогалерея

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад