Новини

Кіноклуб для учнів 10-В класу КУ Сумська класична гімназія Сумської міської ради

Студентка Кривонос Дарина (група 341.1) та Студентська наукова лабораторія методики навчання мов і культур (керівник – доцент Г.І.Подосиннікова) провели в «онлайн» форматі засідання-тренінг методичної майстерні “English Teacher’s Movie Club” – авторської інтерактивної навчальної технології, актуальної, ефективної та «дружньої» до умов дистанційного навчання.

Цього разу методична майстерня гостинно запросила до себе старшокласників КУ Сумська класична гімназія Сумської міської ради. Керівник лабораторії доцент Подосиннікова Г.І. та член лабораторії Кривонос Дарина розповіли учням про університет, факультет, відділення іноземних мов та лабораторію методики і запропонували до перегляду святковий анімаційний фільм «Rise of the Guardians». Цей яскравий, динамічний, повний гумору фільм і ретельно розроблені цікаві завдання допомігли учням 10-го класу удосконалити лінгвосоціокультурну компетентність щодо основних свят англомовних країн, їх символічних постатей і традицій, а також лексичну компетентність за темою «Character and Appearance». Сюжет підштовхує глядачів разом із головним героєм, підлітком Джеком Фростом, замислитися над питаннями пошуку свого місця у житті, дорослішання, цінностями дружби, відповідальності за інших і відданості ідеалам добра.

Учні з ентузіазмом сприйняли нову цікаву форму роботу та сам фільм, мали змогу обговорити ключові епізоди сюжету, акцентувати увагу на важливих аспектах та насолодитися казковою та святковою атмосферою.

It was useful and enjoying. Thank you very much for this interesting session! (Marina Dunaeva, the teacher)

I was very interested in visiting the lesson, thank you very much. The film is really great and funny. Thank you! (Liza)

It was really cool! (Stepan)

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад