Новини

ККЕ у студентів спеціальності 242 Туризм освітнього рівня «Бакалавр» денної форми навчання

ККЕ у студентів спеціальності 242 Туризм освітнього рівня «Бакалавр» денної форми навчання

15-16 червня 2022 року в Навчально-науковому інституті фізичної культури Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка відбулася підсумкова атестація у формі комплексного кваліфікаційного іспиту з організації туризму та у формі захисту бакалаврських робіт студентів спеціальності 242 Туризм освітнього рівня «Бакалавр» денної форми навчання.

Екзаменаційну комісію склали: голова ЕК - канд. пед. н., доцент, доцент кафедри туризму і готельно-ресторанного сервісу Василь Зігунов; канд. пед. н., доцент, зав.каф. туризму і готельно-ресторанного сервісу Інна Зігунова; к.е.н., доцент, доцент каф. туризму і готельно-ресторанного сервісу Марія Троян.

Головою комісії було оголошено процедуру проведення екзамену та деякі особливості дистанційної форми. Цьогооріч підсумкова атестація відбувалася в онлайн форматі.

Студентами було захищено кваліфікаційні роботи, найцікавішими з яких були наукові дослідження Таміли Ведмідь (тема: «Стан та стратегічні напрямки розвитку туристського ринку Сумської області», науковий керівник канд. пед. н., доц. І.С. Зігунова), Ясмін Нусейр («Оцінка перспектив розвитку ресторанного бізнесу Сумської області», науковий керівник к.е.н., доц. М.Ю.Троян) та інших.

Ґрунтовністю та науковістю відзначилися відповіді Дар'ї Лазні, Ніни Попик, Яни Самійлик, Анни Гиренко, Анни Ковган, Яни Кондрух та інших. Студенти блискуче відповідали на питання білетів, а також на додаткові й уточнюючі запитання, що демонструє їх гарну фахову підготовку.

Екзамен продемонстрував переваги дистанційної форми навчання, оскільки географія міст і країн, з яких вийшли на зв'язок здобувачі освіти відповідає назві спеціальності - "Туризм". Це і різні міста України, і зарубіжжя - міста Греції, Німеччини, Польщі та інших регіонів. Студенти продемонстрували високий рівень теоретичних та практичних знань з фаху, що знайшло відображення в оцінюванні знань студентів.

Вітаємо наших випускників із завершенням навчання та бажаємо мирного неба над головою для успішного втілення планів і задумів! До зустрічі в аудиторіях після вступу на навчання за магістерськими програмами!

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад