Новини

Налагодження партнерства між науковцями СумДПУ і Городоцькою територіальною громадою Хмельниччини

18-19 липня у рамках робочої поїздки науково-педагогічні працівники СумДПУ, а саме зав. кафедри біології та МНБ к.б.н. Ю.І. Литвиненко, доценти цієї кафедри к.б.н. О.В. Говорун і д.б.н. О.М. Ковальчук, доцент кафедри психології к.психол.н. Д.Б. Усик, а також лаборант кафедри біології та МНБ, член Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених СумДПУ А.В. Дубіковська, відвідали Городоцьку територіальну громаду.

18 липня співробітники СумДПУ зустрілися із членами Клубу імені С.М. Виноградського  (Winogradsky Club): головою Клубу, краєзнавцем Петром Антоновичем Кривим,  членами клубу к.екон.н. Олександром Петровичем Котлінським і краєзнавцем, природознавцем Олександром Миколайовичем Кльоцом. м. Городок є батьківщиною всесвітньовідомого українського мікробіолога С.М. Виноградського. Winogradsky Club – це міжнародний осередок вивчення особистості і діяльності видатного вченого. На його базі також створена соціально-комунікативна платформа для популяризації природничих наук, підтримки і втілення науково-дослідницьких й освітніх проєктів учнівської молоді у цій галузі. У рамках робочої зустрічі розглянули питання налагодження співпраці між науковцями кафедри біології та МНБ та членами Клубу, домовилися про обмін досвідом та підписання меморандуму про співпрацю.

19 липня під час офіційного прийому у мерії мали робочу зустріч із міським головою Городоцької територіальної громади Неонілою В’ячеславівною Андрійчук, заступником начальника відділу культури, національностей, релігій та туризму Городоцької міської ради к.істор.н. Щуром Сергієм Анатолійовичем і директоркою музею "G-Museum" Наталією Василівною Гоцуляк. Обговорили питання налагодження співпраці науковців, природознавців  і краєзнавців з органами місцевого самоврядування та можливі шляхи і підходи щодо практики втілення результатів такої кооперації, заручилися підтримкою з боку керівництва ОТГ щодо сприяння розвитку подальшої співпраці між дослідниками, природоохоронцями та освітянами Сумщини і Хмельниччини, підтримки природоохоронної та еколого-просвітницької діяльності.

Дякуємо керівництву та громадській спільноті Городоччини за гостинність, проявлений інтерес та сприяння і підтримку у проведенні науково-дослідної, природоохоронної й освітньої роботи у регіоні.

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

 

Аспірантура та докторантура

E-Mail: aspirantura@sspu.sumy.ua
Тел.: +38 (0542) 68-59-39

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад