Новини

Наукова активність кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності

21 жовтня 2022 року кафедра соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності СумДПУ імені А.С. Макаренка стала співорганізатором Всеукраїнської науково-практичної конференції «Сучасні реалії та перспективи соціального виховання особистості в різних соціальних інституціях», проведеної кафедрою соціальної роботи і соціальної педагогіки Харківського національного педагогічного університету імені Г.С. Сковороди.

Відзначимо, що окрім нашого університету, співорганізаторами заходу стали ДНУ «інститут модернізації змісту освіти», Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка та Криворізький державний педагогічний університет.

У науковому заході, присвяченому 300-річчю з дня народження Григорія Савовича Сковороди, взяв участь студентсько-викладацький колектив кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокульутрної діяльності на чолі із завідувачем – к.п.н., доц. ПОЛЯНИЧКО Анжелою Олександрівною. Значний інтерес в наукової спільноти викликала представлена на пленарному засіданні доповідь к.п.н., доц. ПОНОМАРЕНКО Людмили Іванівни, присвячена доволі актуальній проблематиці сьогодення «Формування соціальної активності студентської молоді через участь в діяльності громадської  організації “Ліга сучасних жінок”».

Широку спільноту науковців і практиків, які взяли участь у конференції, поєднали не тільки розв’язання актуальних питань соціального виховання та підтримки населення в сучасних умовах, а й незламна віра в те, що освіта, знання й наполеглива якісна праця збережуть Україну.

Колектив кафедри соціальної роботи і менеджменту соціокультурної діяльності висловлює щирі слова вдячності організаторам конференції за запрошення до співпраці та участі в науково-практичному заході, присвяченому надзвичайно актуальним соціальним проблемам сьогодення!

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад