Новини

Інформація про роботу вченої ради від 25 травня 2020 року

25 травня 2020 року відбулося засідання вченої ради Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка в режимі онлайн-конференції під головуванням ректора, доктора педагогічних наук, професора Юрія Лянного.

На засіданні були розглянуті питання, вкрай важливі для освітнього та наукового процесу Університету.

Традиційно наприкінці травня, проректор з науково-педагогічної роботи, професор Віталій Шейко підбив підсумки наукових здобутків університету за 2019–2020 навчальний рік та відзначив успіхи наших колег, студентів та їх наукових керівників у науково-дослідній діяльності. З метою відзначення кращих науковців та студентів університету, вчена рада схвалила кандидатури щодо їх нагородження.

Голова наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених, доцент, стипендіат Кабінету Міністрів України для молодих учених Віталій Омельяненко у своєму виступі відзначив знакові події у житті членів Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих учених за підсумками 2019–2020 навчального року.

Директор навчально-наукового інституту педагогіки і психології професор Світлана Кондратюк звітувала про діяльність очолюваного нею структурного підрозділу, зокрема доповіла про  стан забезпечення якості підготовки фахівців та розвитку наукових досліджень за результатами попереднього та поточного років: формування якісного складу науково-педагогічних кадрів.

Заслухавши та обговоривши інформацію відповідального секретаря приймальної комісії Ірини Іонової  щодо змін до Правил прийому для здобуття вищої освіти Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка у 2020 році, вчена рада схвалила запропоновані зміни.

Далі на розгляд членів вченої ради, першим проректором, професором Любов Пшеничною були представлені проекти Положень, які  після жвавого обговорення були затверджені.

Члени вченої ради схвалили пропозицію проректора з науково-педагогічної роботи, професора Віталія Шейка, надавши рекомендацію до друку та Гриф університету навчальним посібникам та періодичним виданням, розглянули кілька питань у «Різному» і на цьому порядок денний засідання було вичерпано.

Ректор університету Юрій Лянной висловив подяку усім членам вченої ради за плідну співпрацю в онлайн-форматі та на цьому завершив засідання.

Наступне планове засідання вченої ради університету відбудеться наприкінці червня.

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад