Новини

Онлайн-зустрічі з абітурієнтами

Одним з основних напрямків роботи Центру професійно-кар’єрної орієнтації та вступу є профорієнтаційна та рекламно-інформаційна робота.

Протягом місяця з майбутніми абітурієнтами та батьками, за участі вчителів, студентів, викладачів, аспірантів, керівників закладів освіти, начальника управління Державної служби якості освіти у Сумській області, методистів відділів освіти, фахівців Центру професійно-кар’єрної орієнтації та вступу на навчання та інших фахівців було проведено ряд онлайн-зустрічей.

Зокрема, в рамках декількох онлайн-зустрічей "Stud_stream", ініційованих студентами-магістрантами, викладачами кафедри української мови і літератури та за участі начальника Центру професійно-кар’єрної орієнтації та вступу на навчання Яни Вікторівни Леоненко, було проведено зустріч з майбутніми абітурієнтами, які бажають вступити на навчання за спеціальністю 014 Середня освіта (Українська мова та література). Учасниками зустрічі стали випускники поточного року Глухівської загальноосвітньої школа І-ІІІ ступенів №2, КУ Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 ім. генерал-лейтенанта А. Морозова, КУ Сумська спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №7 імені Максима Савченка, Машинобудівного фахового коледжу СумДУ та інших закладів м. Суми і Сумської області.

Вступники мали можливість отримати інформацію від викладачів кафедри про спеціальність, від студентства – про особливості навчального процесу, життя студентського самоврядування, перспективи професії випускника з філологічною освітою та використання соціальних мереж для діяльності учителів-словесників. Абітурієнти були активними учасниками зустрічі та ставили багато питань стосовно спеціальності та вступної кампанії, на які отримали вичерпні відповіді від викладачів кафедри та начальника Центру ПКО та ВНН Яни Вікторівни Леоненко.

Такі заходи дають можливість абітурієнтам швидко та доступно отримати вичерпну інформацію. Даний формат зустрічей мав численні схвальні відгуки від абітурієнтів та планується широко використовуватися і в подальшому.

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад