Новини

"Осінні акварелі" на філологічному (обласний мистецький конкурс)

4 листопада на факультеті іноземної та слов'янської філології відбулося справжнє мистецьке свято "Осінні акварелі", яке об'єднало молодих креативних поетів, письменників, художників, кінорежисерів, фотографів із усієї Сумщини.

Милували око малярські роботи і світлини, торкалися струн душі лірична поезія та проза (у виконанні авторів), вражали відеопрезентації.

Скільки ж у нас на Сумщині талантів!

Більше 100 робіт подали учасники на конкурс.

Краса різножанрових текстів, майстерна презентація створювали осінньо-меланхолійну атмосферу і надихали.

Хочеться перефразувати свій вірш:

"Як пахне осінь на Сумщині!"

Надія Кириленко, керівник лабораторії літературного краєзнавства


Лабораторія літературного краєзнавства факультету іноземної та слов'янської філології СумДПУ імені А С Макаренка на чолі із заступником декана Надією Іванівною Кириленко була ініціатором і натхненником проведення дистанційного мистецького конкурсу " Осінні акварелі".У ньому могли взяти участь здобувачі освіти різних вікових категорій у таких номінаціях: власна поезія, проза, фотографії, відеоролики за творчістю письменників- земляків, малюнки на осінню тематику.

Сьогодні, 04 листопада, у режимі відеоконференції були підбиті підсумки цього конкурсу. Організатором теплої поетичної зустрічі була Н. І. Кириленко. Дуже приємно, що серед переможців є і здобувачі освіти нашого закладу. Щиро дякуємо за душевну атмосферу, емоційність, підтримку обдарованих дітей! Чекаємо наступних конкурсів!

Наталія Логвиненко (Кириківська ЗОШ)


Відбулася відеоконференція щодо підсумків мистецького конкурсу "Осінні акварелі" з Надія Кириленко, що проходив на базі лабораторії літературного краєзнавства факультету іноземної та слов'янської філології СумДПУ імені А. С. Макаренка.

Щиро дякуємо за неймовірні емоції, теплу дружню атмосферу, можливість проявити і показати творчі здібності дітям та учнівській молоді (і не тільки) , об'єктивну оцінку, а найголовніше - за гарний настрій, позитив та заряд енергією, якої сьогодні нам так бракує.

Світлана Курило (Будинок дитячої та юнацької творчості)


Понад 60 осіб відвідало мистецький захід, організований Надією Іванівною Кириленко. Мене дуже здивували "Поетичні акварелі", бо учасники подали на конкурс і світлини, і малюнки, й поезії - усе це було впорядковано й презентовано онлайн, дуже якісно, натхненно, зі смаком. Більше того, поезії у виконанні учнів та студентів звучали на самому онлайн вечорі. Було видно, що юні конкурсанти дуже хвилюються. Не чекала, що так багато юних обдарувань із Сум та області відвідає цей творчий захід, зацікавиться роботою нашої кафедри.

ДЯКУЮ Надії Іванівні за запрошення взяти участь у журі. Дістала естетичну насолоду.... сама ввечері написала вірша). Настрій ліричний... Життя триває...

PS: Поезію читали й учителі, також фізики й математики нашого вишу. Усі творчо-красиві.

Олена Кумеда, доцент кафедри української мови і літератури

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад