Новини

ПГФ долучився до розширеного засідання професійних спільнот вчителів природничої освітньої галузі Сумщини

2 вересня 2022 року КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» провів розширене засідання професійних спільнот вчителів природничої освітньої галузі, до якого долучився і колектив природничо-географічного факультету. Тема заходу: «Організований початок нового навчального року в умовах воєнного стану».

На засіданні були присутні вчителі природничої освітньої галузі 9 територіальних громад: Бездрицької,  Боромлянської, Верхньосироватської, Миколаївської (сільської), Миропільської, Нижньосироватської, Садівської та Юнаківської.

На засіданні обговорювали вектори співпраці ЗЗСО та Природничо-географічного факультету СумДПУ імені А.С. Макаренка.

З виступами долучились декан природничо-географічного факультету (ПГФ) - к.пед.н, доцент Міронець Людмила Петрівна з представленням факультету та можливостей співпраці, у тому числі і навчання на спеціальностях  ПГФ.

Заступник декана - ст.викладач, доктор філософії Вакал Юлія Сергіївна розповіла про організацію природничо-географічним факультетом СумДПУ імені А.С. Макаренка навчальної та наукової роботи з учнівською молоддю. Завідувач кафедрою біології людини, хімії та методики навчання хімії - к.пед.н, доцент Бабенко Олена Михайлівна представила напрямки підвищення кваліфікації вчителів природничого циклу та познайомила присутніх з графіком проведення курсів підвищення кваліфікації на природничо-географічному факультеті у 2022-2023 навчальному році. Завідувач кафедрою біології та методики навчання біології - к.біол.н., доцент Литвиненко Юлія Іванівна висвітлила наукові аспекти діяльності факультету та ознайомила  із запланованими конференціями на ПГФ, до участі у яких запрошуються вчителі разом з учнями.

Природничо-географічний факультет запрошує вчителів разом з учнями долучатись до участі в олімпіадах, конференціях, семінарах, майстер-класах, проведенні спільних наукових досліджень та інших заходах.

Для налагодження зворотнього зв'язку та з метою отримання актуальної інформації щодо проведення різноманітних цікавих заходів, просимо вчителів природничого циклу заповнити google-форму:

https://docs.google.com

Щиро дякуємо за запрошення КЗ «Центр професійного розвитку педагогічних працівників» та сподіваємося на подальшу співпрацю!

Тримаємось разом на освітньому фронті та віримо у ПЕРЕМОГУ!

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад