Новини

Презентація вибіркових дисциплін на факультеті іноземної та слов’янської філології

Для здобувачів вищої освіти за освітньо-професійними програмами Середня освіта (Українська мова і література. Англійська мова), Середня освіта (Українська мова і література) відбулись презентації вибіркових дисциплін.

Гаранти освітніх програм О.Семеног, О.Рудь, заступник декана факультету Н.Кириленко, викладачі кафедри української мови і літератури, В.Герман, Н.Громова, О.Кумеда, Л.Горболіс мали можливість представити презентації важливих авторських дисциплін «Фолькористика Сумщини», «Література української діаспори», "Українознавство", "Сумщина діалектна", «Українська лінгвокультурологія», «Типологія помилок», «Лінгводидактика в середніх класах», «Інфомедійна грамотність учителя-словесника», "Культуромовна особистіть учителя Сумщини" та ін. Було презентовано і розробки лабораторій кафедри: літературного краєзнавства, академічної культури, інфомедійної грамотності. І апробація вправ з інфомедійної грамотності...

Зазначимо, що право на вибір навчальних дисциплін регламентується Положенням про організацію освітнього процесу в СумДПУ імені А. С. Макаренка https://sspu.edu.ua/.../doc/07/osvprocespdf_merged_a50ec.pdf та Положенням про вільний вибір навчальних дисциплін здобувачами вищої освіти СумДПУ імені А.С.Макаренка https://sspu.edu.ua/.../pro_vilniy_vibir_disciplin_e84b5.pdf. Затверджений в установленому порядку Каталог вибіркових дисциплін розміщений на сайті університету https://sspu.edu.ua/.../kataloh-vybirkovykh-dystsyplin та в особистих кабінетах студентів, з яких молоді колеги здійснюють вибір навчальних дисциплін.

Кафедра оновлює перелік вибіркових дисциплін ОПП із урахуванням тенденцій розвитку спеціальності й ринку праці, запитів стейкхолдерів.

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад