Новини

Реєстрація на Зовнішнє освітнє оцінювання

Наразі в Україні для випускників закладів загальної середньої освіти поточного та минулих років триває відповідальний етап, а саме – реєстрація на Зовнішнє освітнє оцінювання (01.02.-09.03.2022).

Це період, коли у дітей, батьків та вчителів градус напруги, хвилювання, вагання та роздумів досягає максимуму і водночас спадає.

Усі остаточно повинні визначитися і обрати предмети для вступу на навчання.

Але чим ближче абітурієнт до реєстрації, тим більше виникає питань та хвилювань, не дивлячись на те, що інформаційна кампанія щодо реєстрації УЦОЯО та регіональних центрів надзвичайно потужна. Тому професійна консультація від фахівців - запорука правильного вибору предметів та реєстрації.

Саме тому на базі університету, а саме у Центрі ПКО та ВНН, працює пункт реєстрації на зовнішнє освітнє оцінювання, який надає інформаційний та технічний супровід у даному питанні. Сьогодні нашими відвідувачами є заклади ЗСО м. Суми та випускники минулих років.

Фахівці Центру проводять інформаційну кампанію у даному напрямку та завжди допомагають майбутнім абітурієнтам визначитися зі спеціальністю, кількістю предметів для реєстрації, акцентують увагу вступників на взаємозалежних аспектах реєстрації і вступу та багато іншого.

Так, 8 та 9 лютого нашими відвідувачами були два випускних класи Комунальної установи Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ст. №25, м. Суми, Сумської області. Перед початком реєстрації начальник Центру ПКО та ВНН Яна ЛЕОНЕНКО розповіла усі деталі реєстрації та наголосила на важливості максимального вибору предметів для розширення своїх можливостей під час вступу на навчання. Запросила учнів на навчання та ознайомила з університетом, структурними підрозділами, спеціальностями, за якими здійснюється підготовка здобувачів освіти та спектром працевлаштування після здобуття освіти. Розповіла про алгоритм адресного державного замовлення, пріоритетність, вступ осіб із числа пільгових категорій, стипендіальне забезпечення та багато іншого. Спілкування видалося тривалим та мало виключно форму діалогу. Випускники ділилися своїми думками щодо вступу та були відкритими до спілкування.

Надзвичайно приємно, що переважна більшість випускників школи вступатимуть на навчання до Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка. Абітурієнти отримали вичерпні відповіді на усі свої питання та зареєструвалися на зовнішнє освітнє оцінювання.

Бажаємо усім скласти тестування, отримати високі результати та стати студентами Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка.

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад