Новини

Студентка природничо-географічного факультету серед лауреатів міського конкурсу «Молодіжна еліта»

Міський конкурс «Молодіжна еліта» щорічно проводиться на території Сумської міської територіальної громади.

Серед його учасників молоді люди віком від 14 до 35 років, які мають визначні досягнення та здобутки у громадському, культурному, науковому та професійному житті м. Суми, внесли значний особистий вклад у його соціально-економічний та культурний розвиток.

Цього річ до участі в Конкурсі долучилася студентка природничо-географічного факультету спеціальності 091 Біологія Романова Дарія Андріївна.

Дарія Андріївна активно займається науково-дослідною роботою. Бере активну участь у роботі науково-дослідної лабораторії мікології та мікробіології Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка, із членами якої працює над виконанням двох науково-дослідних тем кафедри загальної біології та екології. Під керівництвом доцента кафедри загальної біології та екології Сумського державного педагогічного університету, к.б.н. Юлії Іванівни Литвиненко студентка активно працює над вивченням різноманітності грибів природно-заповідних територій Сумщини та України, а також над одержанням чистих культур сумчастих грибів, вивченням їх біології з метою подальшого практичного застосування у вирішенні питань мікології, біотехнології та промислової екології. Дарія активно проводить науково-популяризаційну роботу серед школярів міста щодо біорізноманіття грибів, перспектив їх вивчення та використання людиною, проводить екскурсії, семінари та тренінги на біологічну та екологічну тематику.

Досягнення та здобутки студентки були високо оцінені членами журі Конкурсу. Дарія посіла друге місце у номінації «Екологічна діяльність», була відзначена грамотою міського голови О. М. Лисенка та цінними подарунками.

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад