Новини

Святкове засідання-тренінг «Movie Club» для всіх студентів ФІСФ

Наближаються новорічні та різдвяні свята, канікули, діти та дорослі мріють на дарунки, яскраві емоції, дружнє спілкування та весілля.

Тож члени Студентської наукової лабораторії методики навчання іноземних мов і культур намагаються зробити свій внесок у створення чарівної атмосфери для студентів і викладачів нашого факультету та приготували у подарунок усім нам святкові кіноклуби.

Цього разу до перегляду студентом Прядкою Артемом Олексійовичем (341.2) був запропонований різдвяний анімаційний фільм «The Grinch» (2018 рік), створений за мотивами книги Доктора Сьюза «How the Grinch Stole Christmas!», який допоміг студентам поглибити їх знання про різдвяні звичаї та традиції англомовних країн. Яскравий емоційний фільм налаштовує на святковий настрій, формує гуманістичні цінності доброти, любові, духовної щирості та взаємної підтримки, розширює кругозір щодо традицій і культури святкування Різдва у англомовних країнах. Важливо, що заняття-тренінг дозволило майбутнім учителям побачити, як втілюються на практиці технології формування та удосконалення компетентності в аудіюванні, лексичної та лінгвосоціокультурної компетентностей, а також удосконалити власну англомовну комунікативну компетентність. Кіноклуб відвідали студенти 4-го курсу.

Заняття-тренінг «English Teacher’s Movie Club» – це авторська інтерактивна технологія навчання іноземних мов і культур, перегляд та обговорення автентичних англомовних відеофільмів із методичним коментарем навчального процесу, спрямовані на вдосконалення професійно-методичної та іншомовної комунікативної компетентності майбутніх вчителів англійської мови.

Щиро дякуємо організаторам і учасникам заходу за корисний захід і чудовий настрій! Бажаємо всіх успішної сесії і веселих свят!

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад