Новини

У СумДПУ відбулася Літня школа кар’єрного консультування «Маю. Мрію. Буду»

28-30 червня у СумДПУ працювала Літня школа кар‘єрного консультування “Маю. Мрію. Буду” (керівник — Ячменик М.М., к.п.н., старший викладач кафедри української мови і літератури, магістр психології, карєрний коуч (Mental Health Academy UA).

У роботі школи взяли участь понад 40 старшокласників Сумської, Київської, Рівненської областей.

Спікерами проєкту — завідувачем кафедри, доктором педагогічних наук, професором Семеног О.М. був проведений тренінг з підготовки мотиваційних листів для вступу, а головою науково-методичної комісії факультету іноземної та словянської філології, кандидатом педагогічних наук, доцентом Громовою Н.В. здійснено грунтовний аналіз освітньо-професійних програм за критеріями якості та відповідності освітнім рівням.

Учасниця програми Моцак Ангеліна зазначила, що відкрила для себе цікавий світ навчальних компонентів освітньо-професійних програм та тепер самостійно зможе проаналізувати, яка програма найбільше відповідатиме її запиту з успішного вибору майбутньої професії.

Приходько Єлизвета висловила вдячність тренарем Літньої школи  кар‘єрного консультування “Маю. Мрію. Буду”: “Велика вдячність за можливість доєднатися до цієї онлайн-школи. Вона була дуже корисною. Разом із тренерами вивели алгоритм успішного вибору професії (зв'язок з темпераментом, здібностями, мотивацією тощо). Були сказані важливі слова щодо підготовки мотиваційного листа. Багато нового дізналася про Сумський державний педагогічний університет.

Тренерами проєкту взято до уваги побажання учасників та оголошено про продовження роботи Школи кар’єрного консультування на постійній основі. Якщо не можете визначитися з майбутньою професією, бажаєте дізнатися більше про освітньо-професійні програми, не знаєте як підготувати мотиваційний лист для вступу — пишіть: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..

З нами вибір майбутньої професії легший та швидший!

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад