Новини

У СумДПУ відбувся всеукраїнський науково-практичний вебінар – інтерактивна лекція «Modern trends in foreign language teaching»

26.02.2023 року на віртуальному майданчику Міжуніверситетської науково-дослідної лабораторії сучасних технологій навчання іноземних мов і культур (керівник Подосиннікова Г.І., к.пед.н., доц., в.о. зав. кафедри англійської філології та лінгводидактики) запрошений спікер - д.пед.н., професор ЗАДОРОЖНА І.П., проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва ТНПУ імені В. Гнатюка, презентувала науково-практичний вебінар – інтерактивну лекцію “Modern trends in foreign language teaching”, яка зібрала біля 100 викладачів і студентів із різних університетів України (Сумський державний педагогічний університет імені А.С.Макаренка, Тернопільский національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини, Університет імені Григорія Сковороди в Переяславі, Харківський національний педагогічний університет імені Г.С.Сковороди) скористалися цінним шансом послухати лекцію науковця, широко відомого в Україні та за кордоном.

Блискуча міжтематична лекція поєднала глибокі знання та досвід лектора у науковій, дослідній, практичній навчально-методичні роботі та блискуче створила об’ємну панораму простору сучасної методики навчання іноземних мов і культур. Водночас легко, динамічно та ґрунтовно було розглянуто фактори, які впливають на вивчення іноземних мов, подані відповідні дані як відомих базових, так і найсучасніших досліджень з методики та суміжних наук; окреслено тенденції розвитку методів навчання іноземних мов і культур та визначено низку найбільш актуальних і перспективних: ICT, інтегроване навчання та його різновиди-акцентуації (взаємопов’язане навчання видів мовленнєвої діяльності, іноземної мови та культури, іноземної мови та мислення), CLIL.

Володіння предметом, енциклопедична обізнаність щодо базових та найсучасніших даних теорії та практики сучасної методичної науки, високий темп поданні інформації, активна та тактовна комунікація з аудиторією справили глибоке враження на слухачів.

Після лекції присутні взяли участь в обговоренні, висловили вдячність та поділилися думками з проблематики лекції.

Дякуємо шановній Ірині Павлівні, організаторам і присутнім за інтелектуальні та емоційні стимули до розвитку та професійного зростання, за спілкування високого академічного рівня у теплій дружній атмосфері!

Чекаємо на нові зустрічі!

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад