Новини

В інституті педагогіки і психології відзначили Всесвітній день здоров’я

Сьогодні – 7 квітня – світова спільнота відзначає Всесвітній День здоров’я, щорічне проведення якого стало доброю традицією, починаючи з 1950 року.

Саме в цей рік була створена Всесвітня організація охорони здоров’я (World Health Organization), членами якої поступово ставали різні країни світу. На сьогодні це двісті країн, які зробили свій вибір на користь здоров’я людей. 

Метою дня стала допомога людям зрозуміти цінність свого здоров’я і необхідність його збереження, незалежно від віку і місця проживання, статку і професії. У цей день традиційно говорять про глобальні світові проблеми, які загрожують благополуччю всієї планети і кожного року висувають гасла, зважаючи на проблематику та актуальність тем, пов’язаних з необхідністю збереження здоров’я. Кожна тема відображає пріоритетну царину діяльності, що є актуальною для ВООЗ на даний момент. За останні роки суспільством обиралися гасла, які були пов’язані зі станом екології чи репродуктивного здоров’я людини, довголіттям чи протидією небезпечним хворобам.

Нинішній рік оголошений Міжнародним роком медико-санітарних і соціальних працівників на знак поваги і вдячності працівникам медичної та соціальної сфер за їх наполегливу самовіддану працю в боротьбі з пандемією COVID-19. У цьому році ВООЗ проводить кампанію під гаслом «Захищати. Допомагати. Об'єднувати зусилля».

Студентське самоврядування навчально-наукового інституту педагогіки і психології також підтримало світову ініціативу, запустивши у соціальних мережах флешмоб #здоровийІПП. Учасники знімали короткометражне відео, в якому демонстрували свою любов до занять спортом (робили ранкову гімнастику, прогулювалися, каталися на велосипеді або роликах), інформували про важливість проблеми здоров’я та його збереження, мотивували до здорового способу життя.   

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад