Новини

Вебінар-тренінг від психолога-практика університету Вікторії Ратєєвої

В умовах дистанційного навчання на платформі Zoom тривають вебінари, заплановані Центром ЗЯВО Університету. Кандидатом педагогічних наук, психологом-практиком Університету Viktoria Rateeva був проведений цікавий і дуже НАДкорисний вебінар «Як вижити під час карантину або... що ж таке психологічне здоров'я?»

Спілкувалися про те, яке ж воно – психологічне й психічне здоров'я, як його підтримувати; як зберегти комфортні стосунки в родині в карантинних умовах; як триматися під час дистанційного навчання; як знаходити вихід із критичних стресових ситуацій. Цінними стали поради, які допоможуть не засумувати протягом карантину. Зокрема, допоможе читання цікавих книжок, щире спілкування з тими, хто поруч, щасливі сімейні прогулянки чи душевні розмови за сніданком, оптимізм, прагнення самовдосконалюватися і просто отримувати задоволення від життя. Завдяки проведеному тесту змогли визначити власний рівень стресу і зрозуміти, як його подолати.

Своїми враженнями поділилися студенти:

Victoria Verbitska, студентка: «Дистанційне навчання для мене виявилось дуже складним видом роботи – як фізично так і психологічно. Сьогоднішній вебінар допоміг частково зібратися з думками та дав шматочок наснаги для подальшого навчання».

Yuliya Nazarenko, студентка: «Мені сподобався вебінар пані Вікторії. Я з мамою із задоволенням прослухали лекцію, адже питання стресу сьогодні особливо актуальне. Психологиня ще раз нагадала: «Головне завдання людини - навчитися перемагати труднощі, аби розправити крила».

Olena Kovtunenko, студентка: Ще раз щиросердно дякуємо організатором такого актуального вебінару і чекаємо на нові важливо-актуальні теми. Бережіть себе і посміхайтеся! Усіх обіймаємо! Сподіваюся, що незабаром всі знову зустрінуться. Адже всі ми, ті, чия стежка щодня пролягає до улюбленого університету – НАДважливі! І тільки всі разом ми здатні на неМОЖЛИВЕ.

Наприкінці зустрічі спікер вебінару Вікторія Ратєєва наголосила на тому, що за порадами та підтримкою до неї можна звертатися у будь-яку складну морально-психологічну хвилину та порадила книги, які читає зараз, виконуючи професійну роботу дистанційно.

Від колег та студентів, спасибі пані Вікторії за відкритість у спілкуванні, професійні поради та неймовірну підтримку в умовах дистанційного навчання!

Ознайомитися з презентацією вебінару

Олена Ковтуненко, студентка 3 курсу факультету іноземної та слов'янської філології
Марина Ячменик, керівниця Центру ЗЯВО СумДПУ імені А.С.Макаренка

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад