Новини

Вебінар зі стейкхолдером

Центром ЗЯВО Університету на платформі Zoom було проведено вебінар-зустріч «Дистанційне-навчання: онлайн-інструменти» зі студентами, викладачами університету та стейкхолдером-роботодавцем, випускницею факультету іноземної та слов'янської філології, засновницею та методистом англійської школи OWLschool у місті Суми – Дар'єю ЖЕЛЕЗНЯК.

Мета зустрічі – поділитися знаннями та реальним досвідом роботодавця про впровадження елементів дистанційного навчання під час викладання англійської в нових карантинних умовах; методику введення онлайн-інструментів на різних етапах уроку; цікаві приклади використання електронних тестів, інтерактивних плакатів і т.д.

Під час онлайн-спілкування було розглянуто низку питань, що стосуються працевлаштування випускників (до речі, як зазначила Дар’я Сергіївна, у школі англійської OWLschool нині успішно працюють дві випускниці іноземного відділення факультету іноземної та слов'янської філології).

Наприкінці зустрічі відбувся обмін думками: якими ж професійними компетенціями мають володіти сучасні вчителі, які вміння та гнучкі навички важливі на сучасному ринку праці.

Менеджер та методист англійської школи OWLschool Дар'я ЖЕЛЕЗНЯК висловила вдячність викладачам рідного факультету іноземної та слов'янської філології за ґрунтовні знання та підтримку в роки навчання, а також готовність до подальшої співпраці на рівні викладач-студент-роботодавець.

Студенти подякували пані Дар’ї ЖЕЛЕЗНЯК за підтримку, відкритість, професійність, практичні навички та власний досвід оволодіння онлайн-інструментами.

Ознайомитися з матеріалами вебінару

Марина Ячменик – к.п.н.,
керівниця ЦЗЯВО СумДПУ імені А.С.Макаренка

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад