Новини

Візит представників посольства США в Україні

16 грудня до Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка з офіційним візитом завітали Регіональний директор програм з викладання англійської мови Посольства США в Україні пан Тімоті Коллінз (Timothy Collins) і помічник аташе з питань культури Посольства США пані Лілія Шило.

У ході візиту відбулася зустріч із ректором університету доктором педагогічних наук, професором Лянним Ю.О., на якій були обговорені питання реалізації програми «Спеціаліст з викладання англійської мови» (English Language Fellow Program), що діє за підтримки Посольства США в Україні та Міністерства освіти і науки України, що дала можливість запросити фахівця високої кваліфікації, яка має досвід викладання англійської мови як іноземної в ЗВО різних країн світу, стипендіата Державного департаменту США, магістра з викладання англійської мови як іноземної Венді А. Фінлейсон (Wendy A. Finlayson).

Пані Венді А. Фінлейсон запросила відвідати відкриті зайняття з англійської мови, які вона проводила для студентів факультету іноземної та слов’янської філології. Викладачем було продемонстровано вміння організувати та зацікавити студентів, вміле застосування відповідних форм роботи та інформаційних технологій.

Під час робочого візиту пан Тімоті Коллінз зустрівся з деканом факультету іноземної та слов’янської філології Коваленко А.М. і заступником декана Голубковою Н.Л. У конструктивному діалозі були обговорені питання ефективної співпраці та планування роботи американського викладача.

Участь у програмі «Спеціаліст з викладання англійської мови, стипендіат Державного департаменту США» надала нашим викладачам і студентам унікальну можливість обмінюватися професійним досвідом, розширювати професійні та особистісні зв'язки та стала важливим аспектом підвищення кваліфікації викладачів і становлення майбутніх учителів, яких потребує нова українська школа. Ми вдячні за величезну підтримку наших ініціатив регіональному офісу з питань викладання англійської мови Посольства США в Україні, а також особисто Регіональному директору програм з викладання англійської мови Посольства США в Україні пану Тімоті Коллінз і помічнику аташе з питань культури пані Лілії Шило.

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

 

Аспірантура та докторантура

E-Mail: aspirantura@sspu.sumy.ua
Тел.: +38 (0542) 68-59-39

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад