Новини

Зустріч із роботодавцем на ФІСФ СумДПУ імені А.С. Макаренка

На факультеті іноземної та слов'янської філології, за сприяння Центру забезпечення якості вищої освіти, відбулася зустріч здобувачів зі стейкхолдером-роботодавцем Yuliia Andriyash- керівницею лінгвістичної студії, викладачем англійської мови Linguo Studio (випускницею СумДПУ за ОПП Українська мова і література. Англійська мова).

Пані Юлія поділилася професійним досвідом, разом зі студентами поміркували над перспективами майбутнього фаху студентів-філологів, їхніми можливостями після здобуття вищої освіти. Також було приємно почути розповідь про студентські роки стейкхолдера, про всі ті можливості, якими вона скористалася і до яких закликала кожного студента.

Для здобувачів цікавим був інтерактив, проведений нашою випускницею - "Ким я бачу себе через 5 років?". Студенти мали чудову можливість побувати на уявному інтерв'ю й розповісти про те, яким же буде їхнє життя через кілька років, як же вони бачать себе в ролі вчителів і що їм допомагає бути тими педагогами, до яких прислухаються, яким довіряють і яких люблять.

Своїми враженнями поділилися:

  • Алёна Иванько студентка 2 курсу: "Все дуже сподобалося. Цікава особистість, дізнались про лінгвістичну студію в Сумах. Будемо прагнути досягти такого ж професійного успіху".
  • Victoria Verbitska студентка 4 курсу: "Оскільки, ми майже випускники, то пані Юлія надала нам важливу інформацію про те, як реалізувати себе після навчання. Головне, бути вмотивованими та отримувати якісні знання. Дякуємо!"

Дуже дякуємо Юлії за інформативну, щиру та круту розповідь.

P.S. Керуйте своєю реальністю! Обирайте те, що Вам дійсно подобається! І пам'ятайте: не варто себе недооцінювати. Потрібно діяти!

Олена Ковтуненко,
студентське самоврядування ФІСФ

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад