Новини

Зустріч з Любов’ю Миколаївною Шерстюк: корисні настанови щодо майбутнього професійного шляху

Аліна Некрасова: «Яким же має бути сучасний учитель?

Сьогодні це питання як ніколи важливе та актуальне. Адже вчитель давно вже не єдине джерело інформації для сучасних здобувачів освіти. Учитель має бути сучасним для колег та учнів, уміти критично мислити, творчо та креативно вирішувати завдання та мати активну громадянську позицію.

Щиро дякуємо Шерстюк Любові Миколаївні, методисту з української мови та літератури навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти вищої категорії, за такі змістовні методичні способи і техніки формування медіаграмотності, приклади вправ на уроках української мови та літератури, а також неоціненний досвід. А також щиро вдячні Семеног Олені Миколаївні за можливість такого актуального діалогу».

Альона Закоморна: «Сьогодні студенти 252 групи відвідали дуже цікаву та пізнавальну лекцію, яку провела Любов Миколаївна Шерстюк, методист з української мови і літератури навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Нам, майбутнім учителям, необхідно пам'ятати, що сучасний урок - це твір мистецтва, де педагог уміло використовує всі можливості для розвитку особистості учня. Знання, отримані в процесі спілкування з Любов'ю Миколаївною, обов'язково знадобляться нам у майбутньому!»

Вікторія Лисянська: «Вчителі, без перебільшення, змінюють наш світ щодня. Адже в своїх класах вони виховують майбутніх лідерів, спортсменів, науковців, митців, лікарів, навіть президентів. Сучасний учитель має навчити дітей вчитися. Не просто передавати їм свої знання, а саме навчити вчитися, шукати необхідну інформацію, аналізувати, критично мислити, виробляти медіаімунітет.

Сьогодні студенти 252 групи у контексті заняття з методики навчання української мови під керівництвом доктора педагогічних наук, професора Семеног Олени Миколаївни мали нагоду поспілкуватися з методистом з української мови і літератури навчально-методичного відділу координації освітньої діяльності та професійного розвитку Сумського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти вищої категорії Шерстюк Любов'ю Миколаївною. У форматі міні-лекції Любов Миколаївна розповіла про те, яким має бути сучасний учитель, нагадала, що ми, як майбутні педагоги, повинні відстоювати власну думку і не боятися труднощів у роботі.

Щиро дякуємо за теплу зустріч і дуже корисну інформацію »

Горбатенко Ірина: «Любов Миколаївна нагадала нам про те, яким має бути сучасний учитель : мобільним , ініціативним , вміти аргументовано висловлювати свою позицію , не боятися труднощів під час першого досвіду роботи . Цікаво було почути такі слова як "медіаімунітет", "кроскультурна свідомість" та дізнатися про новітні техніки формування медіаграмотності, бо саме вивчаємо дисципліну "Медіаграмотність на уроках української мови і літератури" з Ячменик Мариною Михайлівною.

Дякуємо за теплу онлайн-зустріч!

Любов Миколаївна є взірцем для нас, прикладом у професійній діяльності. Запам'яталися Ваші дуже актуальні зараз слова: "Дезінфікуйте не тільки руки, а й інформацію".

До нових зустрічей!»

Адреса

Сумський державний педагогічний університет імені А.С. Макаренка
Адреса: 40002, Сумська обл., м. Суми, вул. Роменська 87
Телефони: (0542) 68-59-02
Web-сайт: www.sspu.edu.ua
E-mail: rector@sspu.edu.ua

Приймальна комісія

Адреса: 40002, м. Суми, вул. Роменська, 87
E-Mail: prcom@sspu.edu.ua
Тел.: +38 (0542) 22-12-44
        +38 (0542) 68-59-15

Моб.: +38 (093) 256-67-28,
          +38 (099) 601-07-23
viber b306d telegram 357e7
feysbuk pk c9b38   instagram pk e72ca   tik tok pk 9443a

Електронний розклад

Електронний розклад СумДПУ Android додаток

Електронний розклад СумДПУ iOS додаток

Меню

Мій розклад